Az Engadget egyik írója az FCC által vizsgált termékek között találta meg a  MOTONAV GC550-et, ami nem más, mint egy Motorola gyártmányú érintőképernyős GPS navigáció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Motorola egész ügyesen lavírozott, hogy eddig sikerült titokban tartani ezt az eszközt. Az interneten és más nyilvános fórumokon sem sikerült korábbi nyomára bukkannia senkinek.
A MOTONAV GC550 GPS navigáció mindenre képes, amit egy legjobb eszköznek tudnia kell a 3D megjelenítéstől, a Bluetooth kihangosításon át a hangvezérlésig. Ár és a megjelenés dátuma még nem ismert.
(Az FCC, vagyis a Federal Communications Commission az USA és Kanada kommunikációs bizottsága, és a különböző kommunikációs eszközök engedélyeztetési eljárását is ők végzik ezekben az államokban. )

Forrás:
MOTONAV GC550 GPS device found in FCC filing, nowhere else on the internet

Kapcsolódó link:
Sherpa, az Android navigátor

 

Kép forrása: Engadget

A bejegyzés trackback címe:

https://gpsnavigator.blog.hu/api/trackback/id/tr21300242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása