A Garmin Nüvi 760 talán a legjobb útitárs: a GPS navigáció mellett, a médialejátszó, az FM rádió és a valuta-árfolyam váltó számológép szerepét is ellátja.

 

 

  A Garmin Nüvi 760  GPS navigáció  - Specifikáció
A Garmin Nüvi 760 GPS egy aránylag nagy, 4,3" méretű érintőképernyővel, és nagy érzékenységű vevővel rendelkezik. Az útvonaltervező segítségével tíz db útvonalat menthetünk el a GPS készülék memóriájába, ami SD kártyával bővíthető. A POI, vagyis közkedvelt úticélok szolgáltatással bárhol könnyen megtalálhatjuk a legközelebbi szállodát, pihenő-, és vendéglátóhelyet. A TMC vevő pedig segít elkerülni a torlódást, útlezárást.  2 és 3D megjelenítés is lehetséges igényektől függően. A Garmin Nüvi 760 akkumulátorról működtethető és 5 órás folyamatos működésre képes.

 

Forrás:
Garmin
Kapcsolódó linkek:
Garmin nuvi 760 Review

Korábbi cikkek:

LBS - Egy újabb talányos rövidítés a GPS navigációval kapcsolatban

Sony Ericsson C905 CyberShot mobiltelefon - A GPS navigáció is a felszereltség része

Kép forrása: http://gpselite.com

A bejegyzés trackback címe:

https://gpsnavigator.blog.hu/api/trackback/id/tr761258950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása