Csak rajongóknak! A TomTom GPS navigáció gyártó cég egy különleges szoftverrel kedveskedik a Simpson családért rajongó felhasználóknak: személyesen Homer Simpson igazít útba, ha megvásároljuk a hangirányító szoftvert. Nem csak elirányít minket az úti célunkhoz, de még kommentárokat is fűz az eseményekhez (pl. gratulál, ha megérkeztünk).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dolog szépséghibája, hogy kizárólag angolul érhető el a szolgáltatás, de ki tudja, hamarosan talán Székhelyi József fogja elkalauzolni a magyarokat a Balatonra...
A Homer Simpson hangján megszólaló hangos navigáció 13 dollárba kerül az Egyesült Államokban és a legtöbb TomTom GPS navigáció kompatibilis a szoftverrel, beleértve a TomTom GO 920, vagy a TomTom GO 730.
Homer Simpsonon kívül eligazítást kérhetünk még többek között Sean Connerytől, vagy Brad Pitt-től is.

Forrás:
Original Homer Simpson voice

Kapcsolódó cikk:
TomTom GO 730 GPS navigáció

 

Kép forrása: http://mooreslore.corante.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://gpsnavigator.blog.hu/api/trackback/id/tr781290192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása